Kontakt & Sponsring

Lediga annonsplatser

Det finns för närvarande lediga annonsplatser på monicaoberg.se Kontakta oss för mer information.

Marknadsföring

Dragracing är en del av upplevelseindustrin, en marknad som för närvarande är på tillväxt och som har en enorm utvecklingspotential. Dragracing tävlingar lockar på grund av sin spänning och publik vänlighet många åskådare och är därför utmärkt att använda i marknadsföringssyfte. Top Fuel är den högsta och mest extrema klassen av dragracing. Bilarna drivs av en kraftfull V8-motor och kan accelerera från 0-100 km/t på ~0,5 sekunder. Dragracing är en accelerations tävling där man tävlar i par enligt en undantags princip.Racets längd är en fjärdedel av en amerikansk mile (402,33 meter), vilket gör det lätt för tittarna att kartlägga hela tävlingen. Publiken har tillgång till tävlingarnas depå område, vilket gör sporten mer spännande och ger publiken, deltagare och sponsorer möjlighet att komma i kontakt med varandra på ett naturligt sätt. Sporten lockar en stor skara åskådare i ett brett ålders spektrum och vi ser en marknadspotential i den nuvarande situationen som inte utnyttjas fullt ut. Målgrupper är både i form av personal och publik.

Sponsring

Monica Öberg Racing engagerar sig genom att hjälpa till att utveckla drag racing på både svenska och internationella nivåer och att öka åhörarnas intresse och göra sporten ännu mer attraktiv som en marknadsföringskanal. Vi strävar också efter att drag racing skall få ett bredare stöd bland allmänheten och därigenom berika sporten med nya aktörer på alla nivåer. För att öppna allmänhetens ögon för dragracing och visa sportens underhållningsvärde så planerar Monica Öberg Racing en stor marknadsföringskampanj. Detta kommer att få en lättillgänglig och populär ton. Vi ser också möjligheter att utveckla drag racing-relaterade reklamprodukter. Dessa kan vara av särskilt intresse för yngre publik. Monica Öberg Racing kommer att ha en informationsdisk som skall användas i tävlingar för att bättre kunna föra en dialog med media, åskådare och sponsorer.

Technical

Dan Söderberg, chefsmekaniker  •  Tel: 070-697 57 88

Webbplats

Mindalize Productions  •  Tel: 0708-555 096

2 thoughts on “Kontakt & Sponsring”

 1. Hej,

  Mitt namn är Alex Rodionov och är PR-manager för bildelaronline24.se.
  Vi är intresserade av att annonsera på din webbplats, och framför allt skulle vi vilja diskutera möjligheten att placera en banner, textlänk eller artikel om monicaoberg.se där.
  Om du är intresserad av dennt typ av annonsering, vänligen skicka mig din prislista. Dessutom vore det väldigt intressant och uppskattat av oss om du hade andra resurser för reklam. Jag ser fram emot att höra från dig!

  Bästa hälsningar,

  E&S Pkwteile GmbH, Berlin, Tyskland
  Alex Rodionov
  pr3@pkwteile.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Living life a quarter mile at the time